EN VÄN ÄR EN VÄN HUR TASKIGT LIVET ÄN GÅTT

heeeeeej. hejhej. vad händer? jo skolan tar över livet. men efter imorgon så är det over. då blire inget mer plugg föräns i höst. bara slappa dagar kvar sen. hur skönt? har gått runt och tyckt att vädret är askalas, ätit glass, skrattat gärnet med nea & elin och sytt på overallen today. har även betat av massor skolarbeten. sen kom kristofer och pussades en sväng med, och nu har jag återgått till ekonomi-arbetet. det dödar mig ganska långsamt faktiskt. jaja. har haft en finfin helg. i fredags blev det bio i oskarshamn med grabbarna grus. baksmällan 2, riktigt bra! tog även första doppet på dagen, hujedamejj va kallt!! och i lördags va vi i oskarshamn och kollade på alexander och idas bal en sväng. sen blev det fira alle på kvällen. finfint. söndagen spenderades i stugan och sen med kristofer framför film. och igår vart det skola. suck. redovisade, hade betygssamtal och sån där skit som fyller dagarna nu förtiden. blev bio med kristofer och tommy på kvällen också. den senaste pirates. bra faktiskt. nu har jag tjatat väldigt nog om vad jag gjort tror jag. bara en dag kvar i skolan sen ledigt i fem dagar. askalaaaas!! underbart. nu ska jag återgå till produktionsfaktorer och allt va de heter. hej på er!

/ / / / / /

skolan planerar nog massmord på alla elver i form av överbelastning. vissa människor ljuger näsan av sig. ryggen dör hundra gånger i timmen.
imorgon är det fredag och jag har världens bästa pojke.

EN KYSS ATT BYGGA EN DRÖM PÅ

onsdag vilket innebär att veckan vänder, hur underbart? fantastiskt. vad har jag gjort i veckan? hm. fotboll med josefinis i måndags, körde hem. och vi lever båda två. så de är ju askalas. sen sov kristofer hos majj. fint. och igår spenderade jag några minuter i hultsfred och sen sittandes med lägenhetsarbetet i hundra år. snart klar. galet skönt! just nu har jag so utan lärare, chillidill. och i eftermiddag verkar det va fotboll som står på schemat. de är ju fint. slutsnackat om det. ska ta tag i mitt liv och göra lite arbeten nu. PUSSS på er