Peace yolo XOXO

Ahopp kul vakna med asont i halsen och imorgon åker jag till Bråvalla :-) Skönt gött fint. Idag måste jag packa och så borde jag väl städa mitt bombnedslag till rum. KUL! 

36 kr för en taxitur och Takida på högsta volym 04.23

I torsdags direkt efter jobbet åkte muppen och jag till Öland. Efter 3,5 mil kom jag på att vi glömt tältpinnarna dock så va ju bara o vända. KUL :) Kom fram till ett lite halvblött Lundegård iallafall och fick upp vårt tält med lite hjälp av goda friends. Spenderade kvällen i tältet och lyssnade på regnet, blåsten och alla idioter som spelade en go blandning av Lasse Stefanz, Takida, LÅT MIG VARA DIN SOLDAAAT, gammal eurotrance och ballader av Celine Dion. De va sköna godnattvisor sååååattsäga. På självaste midsommarafton hade vi inte en lugn stund. Vi drack champagne och hade de allmänt gött för att sedan dra till afterbeachen på Strand, och sen råkade vi på något lustigt vis hamna på ett hotellrum där med en stor hög sköna människor. Fick kebab levererat till rummet och njöt av en vacker solnedgång typ isch. Hängde nere på nattklubben resten av natten, men drog hem tidigt ändå. Asgött. På lördagen sov vi, sen sov vi lite och sen sov vi. Duschade o gjorde oss frääääscha, sen tog vi taxi till Grönhag och Kristalagrabbarna. När ja tänker efter så va vi där på fredagen med lol. Hagge bjöd på stadig grogg och Rara söta Anna spelades i högtalarna så ja va nöjd. Sen blev de iaf Strand igen där vi bla träffade Mattis<3<3 Tröttnade på Strand sen och drog till Harrys och åt med grabbarna grus. Buffé med ryggbiff o shit, najs mannen. Resten av kvällen va konstig och vi va överallt och ingenstans. Lämnade mitt bankkort som pant till en vakt för att vi skulle få gå in på Grönhag och hämta vår dricka och efter de prutade vi taxi som kungar och fick betala 36 kr istället för 150. GÖTT. Sen åt vi kalla spaghettiringar och skrattade så vi fick kramp i magen åt hur fula vi va. Vaknade på söndagen och åkte hem vilket tog 4 jävla timmar. Skönt :) Aja. ASNAJS helg, tackar alla söta rara inblandade för det. Puss och kram. (Bra jag är på att skriva en hel roman så fort jag äventyrat)

Fri tillslut

Va ju ett tag sedan jag va aktiv hääär så att säga. Sedan dess har jag hunnit ha en mysig studentvecka, tagit studenten och varit både ledsen och glad över faktumet. Jag kommer verkligen sakna den här fantastiska lilla gruppen av människor, ibland vet jag inte ens hur jag ska klara mig utan att ha lektioner med dom varje dag. Även om vi knappt aldrig har haft full närvaro, så har vi ändå kommit varandra så nära just för att vi bara var fem stycken i vår klass, och i den andra klassen var dom endast tre. Vi har blivit en liten familj, även om inte sammanhållningen har varit jättebra hela tiden, och inte alltid mellan alla i klassen. Men det är väl också en sak som gör vår lilla grupp till just vad den blev, är eller var. Vi har kämpat med, mot och för varandra om både det ena och det andra. Vi har flyttats hit och dit, bytt lärare och klasskamrater har kommit och gått. Men tillslut stod vi där hela högen, fredagen den trettonde juni, med varsin vid mössa på huvudet och några små tårar i ögonvrån. I efterhand känner jag att allt gick för fort. Helt plötsligt var det över. Slut. Finito. Nu blir jag ledsen igen. Mina små fina gyrosar <3 Dom här tre åren har varit så givande för mig, jag är så sjukt glad att jag valde gyro och att jag fick gå med dessa fantastiska vänner och inte minst sagt fantastiska lärare. Jag ljuger inte för fem öre när jag säger att det är dom bästa lärarna på jorden. Jag vill säga tacktacktack till er alla, för att vi har kämpat och stått ut med varandra, och faktiskt fått varenda en av oss att växa som människa. Jag älskar er♥♥♥♥♥