Jag lärde mig att änglar bara finns i snön'

Hejhopp! Är ju sämst i världen på att blogga och är lite arg på mig själv för det. Borde ta mig i kragen och ta tag i det här... Jahaja, lite instagrambilder får jag väl bjuda på iallafall. Från helgen, va hos Marcus på examenspartajj, hade en kul kväll, jag och grabbsen som vanligt. Kollade på ointressant fotboll, blev glad när Carl spelade Krunis och sen sprang vi in till stan av någon anledning. Kul kväll iallfall. I söndags var det soffläge typ heeela dagen tills vi åkte till Sinnerstad för fika och sen till Målilla för middag. Jaja. Denna vecka ägnar jag åt alla skoluppgifter som jag har kvar att göra och är glad för att jag ska jobba på cafét i helgen! Woho!

KÖRKORT!

Igår gjorde jag både uppskrivningen och uppkörningen & det gick ju antagligen ganska så bra eftersom att jag nu har körkort. Det är en sån frihetskänsla som knappt går att beskriva, så himlahimla skönt! Såå, numera åker jag hellre bil till skolan än buss och kör mer än gärna lite vartsom ;)

Loooooking forward

Är glad idag, pga av tuuuusen saker att se fram emot. Främst Siesta som kommer bli aaaasnajs, jobb på cafét, Göteborg & Summerburst, sluta skolan, jobba ännu meeeer, This is Hultsfred, midsommar, Bråvalla & så Malliiiiiiis! Och allt detta är bara maj/juni och första veckan i juli. Kommer nog antagligen ha en ganska så jättebra sommar. Åh!