Bråvallaaaaa!

Idag har jag packat som en dåååååre! Är nästan färdig, äntligen. Imorgon bär det av till Norrköping och Bråvalla för 4 dagars festivalande! Kommer bli sinnnnnes! Är så taggad haha. Sen på söndag åker jag till Mallis, så kommer ha en skapligt bra vecka antar jag.. Woho!

Tattoo

Förra veckan va jag i Vimmerby och gjorde min andra tatuering. "For those who shaped me into the person I became", som är tillägnad mamma och pappa. Så enkelt som det är sagt, dom som format mig till den jag är idag. Är så himla nöjd!

Strand

I lördags tog Kristofer och jag bilen och åkte mot Öland, som resten av Sverige också besökte under helgen, haha. Stannade till och sa hej hos Kristofers föräldrar som va med husbilen på Oknö också på vägen. Väl framme i Borgholm hängde vi först på afterbeachen på Strand, sen va vi med grabbarna grus på deras rum tills på kvällen då vi gick ner igen. Hade en jättekul kväll, med fint folk, mestadels Michaela! Såå tack för det! :D Sen sov Kristofer och jag i bilen (vilket inte var jätteskönt men helt okej) haha. Bra helg med andra ord :):)