allt har ett bäst före datum

hej! i morse var en riktigt hemsk morgon. somnade om flera gånger. menmen. skolan var som vanligt. men ricky ska typ byta till åseda :/ och felix och emil med verkar det som. de kommer bli sjukt tomt och tråkigt i klassen. dom är lixom speciella! haha :) nej men det är väldigt synd tycker jag! sjuuuukt synd! skulle sätta mig vid datorn när jag kom hem och skriva klart novellen men det funkar inte. och inte på den här datorn heller. lite surt. skulle varit klar idag. men får väl förklara för henne att det inte gick. hoho. ska göa lite matte sen med. och borde öva tyska men det orkar jag verkligen inte. får bli sen ikväll. ska ut och sälja med sandra, erika och nathalie sen. ganska trist, men sällskapet gör ju det hela bättre. hihi.
hittade lite gamla bilder, så tänkte faktist bjuda på några...


jag för typ 4 år sen tror jag? inte säker. höhö


jag -06

hahaha! hanna och jag på läger nån sommar. fina paint-talanger man hade? jodå. haha.

i'm gonna cross the ocean blue

hihihi, snyyyyyyyggis bild. verkligen.
och hon gillar när jag masserar hennes lår, så det ska bli fortsättning på de. hahah ;)  skolan idag var helt som vanligt. gjorde köttgryta och ris på hemkunskapen. ganska gott faktist.
har varit allmänt irriterad i eftermiddag, massa strul med innebandyn. men det ska nog fixa sig. hoppas jag. imorn är det onsdag, och då är det snart torsdag och sen är det fredag. fredag gillar vi. på torsdag har vi matteprov ja, jihoooo, not. kommer typ få ig. men aja, bara jag gör så gott jag kan är jag nöjd så. hä-hä. nej nu kollar jag på house. så ska fortsätta med det. puss och hej leverpastej

time's changing

You have been living for 14 years, 5 months, and 6days.
Your age in months - 173 months
Your age in weeks - 753 weeks
Your age in days - 5273 days
Your age in hours - 126552 hours
Your age in minutes - 7593120 minutes
Your age in seconds - 455587200 seconds
You've seen 3 leap years.