Men lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har, och gräv i det dunkla med sök inga svar, för jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla

Tre bilder från helgen. Har haft en jättebra helg!! I lördags eftermiddag/kväll va vi på Moliljan och firade mormor & morfars bröllopsdag. Spa'ade och hade de bra, sen åt vi middag också. Resten av kvällen spenderades hos mormor och morfar med kex & ost osvosv. Igår firade vi Johan som fyllt år, sen åkte vi till moster och fikade lite. Tog med Arvid och Melker till stugan en sväng med, lyckliga pojkar som fick åka Impreza haha! Åt kebab och hyrde film på kvällen, så jaaa, bra helg!! Idag åkte jag senare till skolan, fixade det sista till idrotten och sen höll Lovi, Victor & jag i ett vattengympapass för klassen. Fick skjuts hem och nu skriver jag på engelskauppgiften tills imorn. Jappjapp. Hoppas ni haft en bra helg vänner, puss!

Adsettings

Bra och enkelt sätt att tjäna pengar på din blogg, klicka på bilden ovan för att bli medlem! :))

fredagfredag

hejhej hemskt mycke hej. och godkväll kanske. har haft en bra fredag. lekte i flash och lyssande på massor av bra musik på stoffes lektion. åt potatissallad och skinka med lovi på lunchen och skrattade åt hur ironiskt det såg ut, hehe. kollade på massor fina videor och skrattade konstant. Har försökt att lära mamma om sin nya fina iPhone ikväll också. det går faktiskt framåt, haha. annars så har kvällen erbjudit innebandy och så lite film osvosv. nu ska jag ta min pojk och gå och sova tror jag, så godnatt vänner!