detta fält måste fyllas i . . .

tillägnar bilden till kusin ida som nog är den enda som förstår ironin i det hela :))) sitter i skolan och har medeproduktion, loviza klagar på att jag bloggar för lite. men jag jobbar ju tillskillnad från henne. . .  imorse var jag hos farbror doktorn, och på måndag ska jag dit igen och ta massssa prover. får inte äta innan. buhu. jaja. fredag idag, gotta love it. yes.

;&:€:!81's

Mdjendjwlw

idag har vi haft såkallad workshop här på gyroooo. har dekorerat hela parkeringen med allt möjligt, de blev jättefint. jappjapp. ska snart gå till bussen, tror jag komemr somna. är dötrött. . . men jaja. bjuder möjligtvis på fler bilder på parkeringen sen :))))

 

hey i'm a poser

haha. skrattar åt mig. . .  skolfoto idag med stooora klassen, haha! de var lite roligt. hade matte hela förmiddagen, och skulle fixa en studio med utrustning och såntdär. det slutade med att loviza och jag blev inlåsta i källaren. rätt så underhållande. har svenska just nu, och skriver novell. eller har inte kommit på något att skriva om än. dålig fantasi för dagen. igårkväll blev det speedway, stor vinst för dackarna. skönt! efter skolan idag blir det lite sång. japp