Loviza

Idag hade varken jag eller Loviza speciellt mycket för oss, så jag tvingade med henne ut på lite porträttfotografering. Kände att jag behövde rasta kameran och få in lite vana till lördag. Och HUR snygg är hon inte? Herregud.

Bara massa babbel

Hejtjoho. Har haft en bra helg dårrå. I fredags lagade jag världens goaste älgskav och dog lite i matkoma after that :) Nemen ah höhö. Lördagen spenderade jag en sväng i Hultsfred hos Lovi och Nickis och seeeen på kvällen åkte Kristofer och jag till Isabell och firade hennes 18-årsdag vilket va hur kul som helst. Speciellt att träffa alla!
 
I söndags åkte Kristofer och jag till ALV, hängde med moster och hade det bra. Sen plockade vi kantareller  på kvällen (dör godhetsdöden :))) Och den här veckan har jag varit lat och åkt bil till skolan varje dag, varit ute och sprungit, gjort lite skoluppgifter, ätit tacos, kollat på idol och fiskat kräftor. (Gick upp vid 6 idag för att ta upp burar SNARK). Men ja, finaste morgonen på länge idag. Dimma över sjön och så solen som skeeeen. Mh! Nu har jag radio&ljud-lektion och i eftermiddag har jag Gresse, woho!
 

Steve Madden

Fick hem dessa godingar förra veckan, perfekta höstskorna juuu. Mmh